De zomer is voorbij..   (26-09-2012)
De zomer is alweer voorbij en de herfst is in aantocht. Dit is tevens de reden dat Café Den Hook langzaam gaat afbouwen met de menukaart. De kaart is ondertussen al een klein beetje aangepast, maar per 1 oktober aanstaande gaat de keuken echt dicht.

Voor altijd? Nee, natuurlijk niet! Na alle zeer positieve reacties die we deze zomer mochten ontvangen, beraden we ons op dit moment hoe we in de herfst en wintermaanden de keuken gaan inzetten. Welke gerechten we gaan aanbieden en op welke dagen we deze aan u kunnen serveren. Worden het stamppotten, stoofpotjes of enkel winterse soepen? Worden het kleine hapjes, hapjes van groot formaat of toch gerechten bereid met bier?
Zo spoedig mogelijk informeren we u hierover. Heeft u suggesties of anderen goede ideeën: laat het ons weten.

Terras
Het terras beperken we totdat de zon weer gaat schijnen tot onze Serre: Lekker (overdekt) buiten zitten, kacheltje aan en genieten!

Herfst / Winter
In de herfst en in de winter naar Café Den Hook: dat kan natuurlijk! Voor een partij biljart, om te darten, voor een spelletje. Om te genieten van onze bierkaart met ruim 25 speciaalbieren, voor een feestje, een vergadering of voor een dinertje met 8 of 40 personen op afspraak.

De nadagen van 2012 gaan we invullen met tal van nieuwe activiteiten. Van Quiz tot Blues, van High Beer tot Kerstborrels, van Smartlappen tot Ellens Night. Hou de agenda dus goed in de gaten! Meer ideeën? Laat het ons weten..

Daarnaast hebben we natuurlijk ook nog de gebruikelijke activiteiten als de Paardenmarkt, de Kniensavond, het BDBT toernooi, de Kienavond, de Jagersdiners: het gaat allemaal gewoon door in Café Den Hook.

Tot ziens - Tot in Café Den Hook!Terug