Lottumse kermis  (30-06-2013)
Het eerste weekend van juli is niet zomaar een weekend, dit is het weekend van de Lottumse kermis.
Net zoals andere jaren hebben we weer een leuk programma met de kermis!

Vrijdags voorafgaand aan de kermis is er net zoals andere jaren het Potterskas feest. Tijdens deze avond wordt het gespaarde geld uitbetaald onder het genot van een hapje en een drankje.
Chefkok Ronny Maytree zal speciaal voor deze avond op het terras zijn heerlijke hapjes bereiden op zijn eigen fornuis.
Ook zal de datum van het volgende uitstapje bekend gemaakt worden en is dit het moment voor niet leden om zich aan te melden voor de potterskas.

Zaterdag zal de kermis van start gaan met niemand minder dan BONES. Bones is een rockband afkomstig uit Lottum die garant staat voor een avond serious rock. Op de setlijst van Bones staan enkel en alleen covers. Door de geraffineerde muziekkeuze, mede bepaald door de zeer uiteenlopende muzikale voorkeuren van de bandleden zelf, zorgt een optreden van Bones altijd voor een muzikale verassing.

Op zondag en maandag zal discotheek Empire zorgen voor een gezellige avond met muziek van toen en nu.

Dinsdag wordt de kermis afgesloten door pop/rock coverband The StringKings! De StringKings behoren tot een van de beste pop/rock coverbands van Nederland! In 2008/2009 zijn ze uitgeroepen tot beste coverbands van Gelderland volgens The Clash of the Coverbands. The StringKings bestaat uit doorgewinterde muzikanten die kéér op kéér bewijzen dat ze begrijpen hoe ze ’n feest moeten bouwen! Het repetoire bestaat uit nummers van artiesten zoals Ben Howard en Will and the People, maar ook rockbands als U2, Greenday en The Killers. Daarnaast maken ze uitstapjes naar het stevigere werk met bijvoorbeeld Killing in the Name..., maar ook naar dance-nummers die zij op een geheel eigen wijze invulling geven. Een mooie afsluiter voor de Lottumse kermis dus.

Tot volgend weekend in D’n Hook!

* Vanwege de kermis is de keuken van zaterdag t/m woensdag gesloten. Vanaf donderdag is de keuken weer gewoon open.Terug