Kermis in D'n Hook  (30-06-2014)
Het eerste weekend van juli is niet zomaar een weekend, dit is het weekend van de Lottumse kermis.
Net zoals andere jaren hebben we weer een leuk programma met de kermis!

Vrijdags voorafgaand aan de kermis is er net zoals andere jaren het Potterskas feest. Tijdens deze avond wordt het gespaarde geld uitbetaald onder het genot van een hapje en een drankje.

Zaterdag zal de kermis van start gaan met niemand minder dan SLASHBACK. Slashback bestaat uit acht ervaren muzikanten, die de afgelopen veertien jaar veel grote en kleine podia betreden hebben door heel het land. Zo stonden zij bijvoorbeeld in het voorprogramma van bekende formaties als Rowwen Hèze, BZB en Jovink. Van een groot tentfeest tot een intiem concert in een kroegje: No problem! Van rock en pop tot blues en disco, continu aangevuld met top-40 hits van artiesten als Bruno Mars, Pink en Train.
Naast het optreden van Slashback zal natuurlijk om 22.00u de wedstrijd Nederland – Costa Rica uitgezonden worden op groot scherm, zowel binnen als buiten!

Op zondag zullen de STRINGKINGS het podium betreden. De StringKings behoren tot een van de beste pop/rock coverbands van Nederland! In 2008/2009 zijn ze uitgeroepen tot beste coverbands van Gelderland volgens The Clash of the Coverbands. The StringKings bestaat uit doorgewinterde muzikanten die kéér op kéér bewijzen dat ze begrijpen hoe ze ’n feest moeten bouwen! Het repetoire bestaat uit nummers van artiesten zoals Ben Howard en Will and the People, maar ook rockbands als U2, Greenday en The Killers. Daarnaast maken ze uitstapjes naar het stevigere werk met bijvoorbeeld Killing in the Name..., maar ook naar dance-nummers die zij op een geheel eigen wijze invulling geven.

Op maandag zal discotheek Empire zorgen voor een gezellige middag en avond met muziek van toen en nu.

Dinsdag wordt de kermis afgesloten door de Lottumse band 30 PAST 7.
30 Past 7 is een pop-rock coverband die ontstaan is in het Limburgse maasdorpje Lottum. Daar werden de eerste klanken in de zomer van 2008 uitgebracht en al snel was de motivatie aanwezig om dit door te zetten tot podiumwerk en zelfs een eigen single, genaamd "Tuesday". Ieder optreden wordt met veel passie en energie beleefd en dit brengen ze graag over aan hun publiek. De afwisseling tussen ballads, vlotte sounds en de combinatie van oud en nieuw zorgt voor een boeiend repertoire. Een mooie afsluiter voor de Lottumse kermis dus.

Tot volgend weekend in D’n Hook!Terug